۱۶ بهمن ۱۳۹۲، ۱۰:۳۱

کتاب «نشانه معناشناسی ادبیات» نوشته می‌شود

کتاب «نشانه معناشناسی ادبیات» نوشته می‌شود

حمیدرضا شعیری کتاب «نشانه معناشناسی ادبیات» را با رویکرد تبیین گفتمان‌های ادبیات تالیف و تدوین می‌کند.

حمیدرضا شعیری نویسنده و مترجم در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: کتابی که این روزها در دست تهیه دارم، «نشانه معناشناسی ادبیات» است که در آن از نظریه نشانه‌ معناشناسی استفاده می‌کنم.

وی افزود: استفاده از نظریه نشانه معناشناسی در این نوشتن کتاب، برای تبیین گفتمانی ادبیات است. یعنی مهمترین و جدیدترین گفتمان‌های ادبی را مورد استفاده قرار می‌دهم و به طور خاص روی 4 الگوی معاصر کار می‌کنم. این الگوها به ترتیب عبارت‌اند از: الگوی نظام کنش گفتمان، الگوی ششوی گفتمان، الگوی تنشی گفتمان و الگوی بوشی گفتمان.

این محقق در ادامه گفت: در حال حاضر مشغول تدوین نظریه‌ها هستم و آن‌ها را روی آثار ادبی پیاده می‌کنم. در ادامه نمونه‌ها و مثال‌ها را هم ذکر می‌کنم تا به نتیجه برسم. 60 درصد از کارهای نگارش این کتاب را انجام داده‌ام و 40 درصد دیگر آن باقی مانده است. فعلا به دنبال فرصتی هستم تا این اثر را تکمیل کنم و احتمالا بهار و نهایتا تابستان سال آینده آن را به ناشر تحویل دهم.

کد مطلب 2229447

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha